Home Lengtemeetsystemen PEHU LMS 15

PEHU LMS 15

lengtemeetsysteem

geen gevecht
met het meetlint!

PEHU LMS 15. Het handbediende economische lengtemeetsysteem

De PEHU LMS 15 is het ideale handbediende lengtemeetsysteem voor uw zaagmachine, boormachine, ponsmachine en knipmachine. Deze kan zowel links als rechts van de bewerkingsmachine worden geplaatst. Door middel van een draaiknop is de teller in richting omstelbaar. Het lengtemeetsysteem heeft een duidelijke digitale uitleesbare display en is later eenvoudig uit te bereiden met een PEHU 112S - 3.3 Nm servobesturing, zodat u automatisch kunt positioneren.

Mechanisch gedeelte

Het mechanische gedeelte van het PEHU LMS 15 lengtemeetsysteem bestaat standaard uit een vier meter lange hoeklijn met een handmatige aanslagwagen.

Hoeklijn
Het PEHU LMS 15 lengtemeetsysteem wordt standaard geleverd op een uniek ontwikkelde gezette hoeklijn met een lineaire geleiding van 30 mm. Door het uitgekiende ontwerp kan deze naar elke gewenste verwerkingslengte worden uitgebreid.

Aanslagwagen
De PEHU LMS 15 is een handmatige aanslagwagen voorzien van twee spelingsvrije lineaire loopwagens en een uniek remsysteem. De aanslagwagen wordt standaard voorzien van een handmatig opklapbare aanslag.

De PEHU LMS 15 is eenvoudig te monteren op iedere nieuwe of bestaande rollenbaan.

Kenmerken

Lengtes : basis 4 mtr (3.6 mtr werk lengte),
per meter verlengbaar

Positioneer
nauwkeurigheid
: +/- 0.2 mmMeer weten?

Bel: +31 (0)40 291 22 50
of mail naar info@pehu.eu

Meest gekozen opties

Rb 630
PEHU
RB 350
ROLLENBANEN
Meer weten
PEHU Verlenging
PEHU
VERLENGING
Meer weten
Pehu Positioning Systems About

PEHU Positioning systems is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd producent van lengtemeetsystemen, XY coördinatentafels en besturingen voor o.a. zaaglijnen, ponslijnen en boorlijnen. De systemen van PEHU onderscheiden zich door hun gebruiksgemak, een hoge betrouwbaarheid en een betaalbare prijs.

Pehu BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu