Home Lengtemeetsystemen PEHU LMS 45

PEHU LMS 45

lengtemeetsysteem

10x sneller
dan met de hand!

PEHU LMS 45. Het NC gestuurde lengtemeetsysteem met PEHU servobesturing

De PEHU LMS 45 is het ideale lengtemeetsysteem voor het positioneren van middel zware tot zware materialen en is zowel als aanslagsysteem als opduwsysteem te gebruiken.

Het PEHU LMS 45 lengtemeetsysteem is te gebruiken aan uw zaagmachine, boormachine, ponsmachine en knipmachine en kan zowel links als rechts van de bewerkingsmachine geplaatst worden. Capaciteit zaagmachine: +/- 500 mm.

Mechanisch gedeelte

Het mechanische gedeelte van het PEHU LMS 45 lengtemeetsysteem bestaat standaard uit een vier meter lange hoeklijn met een servogestuurde aanslagwagen.

Hoeklijn
Het PEHU LMS 45 lengtemeetsysteem wordt standaard geleverd op een uniek ontwikkelde gezette hoeklijn met een lineaire geleiding van 45 mm. Door het uitgekiende ontwerp kan deze naar elke gewenste verwerkingslengte worden uitgebreid.

Aanslagwagen
De aanslagwagen van de PEHU LMS 45 is voorzien van twee spelingsvrije lineaire loopwagens en wordt standaard geleverd een handmatig opklapbare aanslag.

De PEHU LMS 45 is eenvoudig te monteren op iedere nieuwe of bestaande rollenbaan.

PEHU servobesturing

Afhankelijk van het gebruik van het lengtemeetsysteem is er een keuze tussen de halfautomatische PEHU 112S besturing (standaard) en de volautomatische PEHU 112 besturing.

PEHU 112S servobesturing
Standaard wordt het PEHU LMS 45 lengtemeetsysteem geleverd met de PEHU 112S - 3.3 Nm servobesturing. Deze besturing bestaat uit een besturingskast, bekabeling, haakse overbrenging en 3.3 Nm servomotor. Met de PEHU 112S maakt u van de PEHU LMS 45 een eenvoudig te bedienen en efficiënt halfautomatisch aanslagsysteem.

PEHU 112 servobesturing
Wilt u uw lengtemeetsysteem niet alleen gebruiken als halfautomatisch aanslagsysteem, maar ook als volautomatisch opduwsysteem? Dan is de PEHU 112 besturing de juiste keuze. Afhankelijk van de belasting is er een keuze tussen de 3.3 Nm en 5.0 Nm uitvoering.

Kenmerken

Meer weten?

Bel: +31 (0)40 291 22 50
of mail naar info@pehu.eu

Meest gekozen opties

Rb 630
PEHU
RB 630
ROLLENBANEN
Meer weten
Automatisch Opklapbare Aanslag
PEHU
AUTOMATISCH
OPKLAPBARE AANSLAG
Meer weten
PEHU Aanslaglamp
PEHU
AANSLAGLAMP
Meer weten
Pehu Positioning Systems About

PEHU Positioning systems is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd producent van lengtemeetsystemen, XY coördinatentafels en besturingen voor o.a. zaaglijnen, ponslijnen en boorlijnen. De systemen van PEHU onderscheiden zich door hun gebruiksgemak, een hoge betrouwbaarheid en een betaalbare prijs.

Pehu BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu