Home Lengtemeetsystemen PEHU LMS 30

PEHU LMS 30

lengtemeetsysteem

10x sneller
dan met de hand!

PEHU LMS 30. Het NC gestuurde lengtemeetsysteem met PEHU servobesturing

De PEHU LMS 30 is het ideale lengtemeetsysteem voor het positioneren van minder zware tot middel zware materialen en is zowel als aanslagsysteem als opduwsysteem te gebruiken.

Het PEHU LMS 30 lengtemeetsysteem is te gebruiken aan uw zaagmachine, boormachine, ponsmachine en knipmachine en kan zowel links als rechts van de bewerkingsmachine geplaatst worden. Capaciteit zaagmachine: +/- 300 mm.

Mechanisch gedeelte

Het mechanische gedeelte van het PEHU LMS 30 lengtemeetsysteem bestaat standaard uit een vier meter lange hoeklijn met een servogestuurde aanslagwagen.

Hoeklijn
Het PEHU LMS 30 lengtemeetsysteem wordt standaard geleverd op een uniek ontwikkelde gezette hoeklijn met een lineaire geleiding van 30 mm. Door het uitgekiende ontwerp kan deze naar elke gewenste verwerkingslengte worden uitgebreid.

Aanslagwagen
De servogestuurde aanslagwagen van de PEHU LMS 30 is voorzien van twee spelingsvrije lineaire loopwagens en wordt standaard geleverd met een handmatig opklapbare aanslag.

De PEHU LMS 30 is eenvoudig te monteren op iedere nieuwe of bestaande rollenbaan.

PEHU servobesturing

Afhankelijk van het gebruik van het lengtemeetsysteem is er een keuze tussen de halfautomatische PEHU 112S besturing (standaard) en de volautomatische PEHU 112 besturing.

PEHU 112S servobesturing
Standaard wordt het PEHU LMS 30 lengtemeetsysteem geleverd met de PEHU 112S - 3.3 Nm servobesturing. Deze besturing bestaat uit een besturingskast, bekabeling, haakse overbrenging en 3.3 Nm servomotor. Met de PEHU 112S maakt u van de PEHU LMS 30 een eenvoudig te bedienen en efficiënt halfautomatisch aanslagsysteem.

PEHU 112 servobesturing
Wilt u uw lengtemeetsysteem niet alleen gebruiken als halfautomatisch aanslagsysteem, maar ook als volautomatisch opduwsysteem? Dan is de PEHU 112 - 3.3 Nm besturing de juiste keuze.

Kenmerken

Meer weten?

Bel: +31 (0)40 291 22 50
of mail naar info@pehu.eu

Meest gekozen opties

Rb 630
PEHU
RB 350
ROLLENBANEN
Meer weten
PEHU Verlenging
PEHU
VERLENGING
Meer weten
PEHU Materiaalklem
PEHU
MATERIAALKLEM
Meer weten
Pehu Positioning Systems About

PEHU Positioning systems is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd producent van lengtemeetsystemen, XY coördinatentafels en besturingen voor o.a. zaaglijnen, ponslijnen en boorlijnen. De systemen van PEHU onderscheiden zich door hun gebruiksgemak, een hoge betrouwbaarheid en een betaalbare prijs.

Pehu BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu