Home Opties

PEHU OPTIES

Opties lengtemeetsystemen

Rb 350 630 Rollenbanen

PEHU RB 350/630 ROLLENBANEN

Het basis segment bestaat uit een frame van 4 meter geheel gelast en ge-poedercoat in Ral 7016. Baan heeft 6 stelvoeten van M20 stelbereik 150mm. Rolbaan is verlengbaar per 2 meter.


Keuze uit 2 breedtes
- 350mm / RB350 diameter rol 60mm as 25mm
- 630mm / RB630 diameter rol 90mm as 25mm

Tevens leveren wij aangedreven rollenbanen die specifiek gebouwd worden.


PEHU RB350 is geschikt voor: LMS 15 - LMS 30
PEHU RB630 is geschikt voor: LMS 30 - LMS 45
Aangedreven rollenbanen zijn geschikt voor : LMS 60 en LMS 80

PEHU Verlenging

PEHU VERLENGING

PEHU lengtemeetsystemen zijn per meter verlengbaar. Verlenging bestaat uit:

- Speciaal hoeklijn (ge-poedercoat Ral 7016)
- Lineair rail
- Tandheugel
- Kabelgoot + steun + deksel
- KabelrupsAutomatisch Opklapbare Aanslag

PEHU AUTOMATISCH OPKLAPBARE AANSLAG

PEHU lengtemeetsystemen LMS15/30/45 worden standaard geleverd met een hand opklapbare aanslag. Bij de LMS15/30/45 kunt u kiezen voor een extra support die de aanslag gecontroleerd laat zakken door middel van een gasveer.

Bij de LMS 45 kunt u ook kiezen voor een elektrisch opklapbare aanslag. Aanslag wordt voorzien van een aandrijving die u vanuit de besturingsunit (pehu 112 kast) kunt bedienen. Tevens is het in sommige situaties mogelijk om de aanslag automatisch op te klappen bij de retrack beweging. De PEHU LMS 60/80 zijn standaard voorzien van een opklapbare aanslag.

PEHU Aanslaglamp

PEHU AANSLAGLAMP

De PEHU aanslagen kunnen voorzien worden van een aanslaglamp, deze gaat branden als materiaal tegen de aanslag ligt. Dit is een handig hulpmiddel bij langere lengtes.PEHU Materiaalklem

PEHU MATERIAALKLEM

Om doorrollen van het materiaal tijdens het opduwen te voorkomen, heeft PEHU een eigen materiaalklem ontwikkeld, die door middel van een snel schuifsysteem op iedere gewenste breedte kan klemmen. De aandrukker loopt over een lineair geleiding en wordt door middel van een pen geborgd, waarna deze met de hand vast gedraaid wordt. Als optie kan men kiezen voor een pneumatische of hydraulische klemming.

Breedte klem bereik : 300mm tbv RB350 en 550mm tbv RB630.PEHU Sturing In Arm

PEHU STURINGSDISPLAY IN ARM

Bedieningsdisplay wordt opgehangen aan de machine. Stuurkast met driver(s) komt elders te staan. Maximale kabellengte tussen display en stuurkast is 8 meter. Bedieningsdisplay hangt aan scharnierend deel zodat de leeshoek instelbaar is en voor iedereen goed leesbaar zal zijn.PEHU Interconnectiekit

PEHU INTERCONNECTIEKIT

De kit is noodzakelijk indien men gebruik gaat maken van een koppeling tussen het opduwsysteem en de bewerkingsmachine. Deze zorgt voor de communicatie tussen beide systemen. Met deze kit kunt u van een semi automaat een volautomatische machine maken. Of van een handbediende machine toch automatisch doorvoeren zonder de besturing te bedienen.Opties XY coördinatentafels

PEHU Sturing In Arm

PEHU STURINGSDISPLAY IN ARM

Bedieningsdisplay wordt opgehangen aan de machine. Stuurkast met driver(s) komt elders te staan. Maximale kabellengte tussen display en stuurkast is 8 meter. Bedieningsdisplay hangt aan scharnierend deel zodat de leeshoek instelbaar is en voor iedereen goed leesbaar zal zijn.

PEHU Interconnectiekit

PEHU INTERCONNECTIEKIT

De kit is noodzakelijk indien men gebruik gaat maken van een koppeling tussen het opduwsysteem en de bewerkingsmachine. Deze zorgt voor de communicatie tussen beide systemen. Met deze kit kunt u van een semi automaat een volautomatische machine maken. Of van een handbediende machine toch automatisch doorvoeren zonder de besturing te bedienen.

PEHU Grafische Weergave

PEHU GRAFISCHE WEERGAVE

Software optie om het product-patroon grafisch weer te geven in het display. Voor het schrijven van het programma geeft u eerst de maatvoering van de plaat in, evenals de ponsmaat. Na invoering van de coördinaten komt het werkstuk grafisch in beeld.

PEHU DSTV-NC PACK

PEHU DSTV-NC PACK

Hiermee kunt u DSTV-NC bestanden inlezen via USB of via netwerkverbinding en worden ze grafisch weergegeven in het display.

PEHU Convert

PEHU CONVERT PROGRAMMA DXF/DWG NAAR NC

Convertprogramma waarmee u zeer eenvoudig DXF en DWG bestanden om kunt zetten naar de vereiste NC bestanden. Deze kunnen direct naar de PEHU besturing doorgestuurd worden.

PEHU Oplegplaat

PEHU OPLEGPLAAT

Deze wegneembare voorplaat is een makkelijk hulpstuk voor bij de CNC tafel. De plaat geeft uw oplegtafel wat meer draagvlak zodat u zelf minder het materiaal hoeft te ondersteunen. Hij is wegneembaar voor het ponsen van hoeklijnen met de poot naar onderen.

Pehu Positioning Systems About

PEHU Positioning systems is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd producent van lengtemeetsystemen, XY coördinatentafels en besturingen voor o.a. zaaglijnen, ponslijnen en boorlijnen. De systemen van PEHU onderscheiden zich door hun gebruiksgemak, een hoge betrouwbaarheid en een betaalbare prijs.

Pehu BV

De Tienden 52 - 5674 TB Nuenen
Telefoon+31 (0)40 291 22 50
Fax+31 (0)40 248 30 03
E-mailinfo@pehu.eu